2015 Europos metai vystymuisi. Kviečiame dalyvauti ir įsitraukti į vystomojo bendradarbiavimo veiklą

2015_Europos_metai_vystymuisi_header

Lietuvos suaugusiųjų švietimo asociacija š.m. gruodžio 10 d organizuoja projekto „2015 Europos metai vystymuisi: Dalyvauk ir įsitrauk į vystomojo bendradarbiavimo veiklą“ aptarimo renginį, kuris vyks Vilniaus kooperacijos kolegijoje.

Pagrindinis renginio tikslas – pasidalinti patirtimi, integruojant vystomojo bendradarbiavimo (VB) tematiką į Vilniaus ir Utenos kolegijų programas.

Pranešimą apie projekto veiklas ir pasiektus rezultatus skaitys LSŠA prezidentė dr. Vilija Lukošūnienė.
Apie tai, kokie šiandien Lietuvos pasiekimai, dalyvaujant vystomajame bendradarbiavime, kalbės LR URM Vystomojo bendradarbiavimo politikos ir planavimo skyriaus antroji sekretorė Agnė Skaistytė ir NNVBO Platformos biuro vykdančioji direktorė Marta Čubajevaitė.

Renginio metu Vilniaus ir Utenos kolegijų studentai pristatys savo kursinius/semestrinius darbus, bus pristatyta fotoparoda „Pasaulis tavo akimis“, vyks diskusijų klubas– World Cafe – pasaulio kavinė.

Renginio moderatoriai – Vilniaus kooperacijos kolegijos lektorius Rimantas Zajarskas ir direktoriaus pavaduotoja plėtrai, tyrimams ir kokybei Giedrė Beleckienė.

Renginio programa

Projektas „2015 Europos metai vystymuisi: Dalyvauk ir įsitrauk į vystomojo bendradarbiavimo veiklą“ skirtas didinti informuotumą ir šviesti įvairias jaunimo grupes apie Lietuvos ir Europos Sąjungos vystomojo bendradarbiavimo svarbą, tikslus ir aktualijas bei tuo pačiu skatinti Lietuvos visuomenės diskusijas ir dalyvavimą vystomojo bendradarbiavimo politikos įgyvendinime. Projektą koordinuoja Nacionalinė nevyriausybinių vystomojo bendradarbiavimo organizacijų platforma (NNVBO Platforma). Projekto partneriai: VšĮ „Psichikos sveikatos perspektyvos“ (PSP), Lietuvos vaikų ir jaunimo centras (LVJC), Lietuvos suaugusiųjų švietimo asociacija (LSŠA), VšĮ „Humana People to People Baltic“ (HPPB), Baltijos labdaros fondas, Ugdymo plėtotės centras, VšĮ „GM Gyvai“.

 

Projektas „2015 Europos metai vystymuisi: Dalyvauk ir įsitrauk į vystomojo bendradarbiavimo veiklą“ skirtas didinti informuotumą ir šviesti įvairias jaunimo grupes apie Lietuvos ir Europos Sąjungos vystomojo bendradarbiavimo svarbą, tikslus ir aktualijas bei tuo pačiu skatinti Lietuvos visuomenės diskusijas ir dalyvavimą vystomojo bendradarbiavimo politikos įgyvendinime. Projektas yra bendrai finansuojamas Europos Sąjungos ir LR užsienio reikalų ministerijos Vystomojo bendradarbiavimo ir paramos demokratijai programos lėšomis. Projekto turinys nebūtinai atspindi oficialią Europos Sąjungos poziciją. Daugiau informacijos apie Europos metus vystymuisi rasite čia – https://europa.eu/eyd2015/lt

2015_europos_metai_vystymuisi_footer_logos

Dec 6, 2015 | Posted by in Naujienos | Comments Off
Premium Wordpress Themes by UFO Themes