2015 metų Baltijos jūros valstybių NVO forumas

Baltic_sea_NGO_Network

Neprabėgo nė metai ir vėl Jus kviečiame dalyvauti Baltijos jūros valstybių NVO forume, kuris šiais metais vyks Taline birželio 10-11 dienomis ( atvykimas 9 d., išvykimas 12 d.) . Tryliktasis forumas skiriamas piletinės visuomenės vaidmeniui  Baltijos jūros valstybių plėtroje. Pagrindinės forume nagrinėjamos temos siejamos su darnia plėtra, socialine integracija ir dialogu, NVO kaip tvarios, saugios, patogios ir inovatyvios bendruomenės kūrimo garantu, mokymusi visa gyvenimą kaip geresnio įsidarbinimo galimybe, Europos metais vystymuisi, jaunimo vaidmeniu Baltijos jūros valstybių plėtrai, žmogaus teisių problematika.

Detalią informaciją ir renginio programą rasite adresu: www.bsngoforum.net , programa – skiltyje “Forum 2015″.

Visus, kuriems įdomi šių metų renginio tema ir nagrinėjama problematika, kurie ieško naujų partnerių bendradarbiavimui, kviečiame registruotis iki 2015 m. gegužės 10 dienos.

Lietuvoje BLV NVO forumo veiklą LSŠA valdybos įgaliojimu koordinuoja LSŠA narys Soros International House. Jų puslapyje rasite informaciją apie dalyvavimo sąlygas ir registracijos formą

http://www.sih.lt/lt/BJV_NVO_forumas

Primename, kad Lietuvos NVO forume skiriama tik 10 vietų, todėl kviečiame nepraleisti progos kaip galima anksčiau užsitikrinti vietą sau!

Apr 21, 2015 | Posted by in Naujienos | Comments Off
Premium Wordpress Themes by UFO Themes