2017 metų suaugusiųjų mokymosi savaitė „Mokymosi galia ir žavesys“

Susiburkime į 2017 metų suaugusiųjų mokymosi savaitę ir sužinokime, kur ir kada mes, suaugusieji mokomės, kokias galias suteikia mums mokymasis, kur slypi mokymosi žavesys, kad be mokymosi būtų sunkiai įsivaizduojama mūsų profesinė veikla ir karjera, sveikas ir laimingas gyvenimas. Praturtinkime vėlų rudenį, kai gamtoje ir sieloje ima trūkti spalvų, mokymosi patirtimi, išmintimi ir žavesiu!

Kurti MOKYMOSI šventę – aštuonioliktąją suaugusiųjų mokymosi savaitę „Mokymosi galia ir žavesys“ švietimo, kultūros ir meno, verslo įstaigas, institucijas, organizacijas ir visus suaugusiuosius Lietuvos suaugusiųjų švietimo asociacija kviečia 2017 m. lapkričio 20 – 26 dienomis.

Jūsų Mokymosi savaitės renginiai šiais metais praturtins Europos suaugusiųjų mokymosi metus, Europos profesinių gebėjimų savaitę ir LSŠA įkūrimo 25- ių metų jubiliejaus minėjimą.

2017 m. lapkričio 17 dieną visi suaugusiųjų mokymosi keliai ves į Uteną, kur vyks Mokymosi savaitės atidarymo renginys.

Šiais metais keičiasi Metų andragogo vardo suteikimo nuostatai. Kviečiame teikti kandidatūras į LSŠA 25 –čio Andragogo nominaciją. Ją teiksime Kolegai/Kolegei , kuris visus dvidešimtpenkerius už nuoširdų ir aktyvų metus trunkantį suaugusiųjų švietimo ir andragogikos vystymą Lietuvoje.

Tradiciškai kviesime teikti originalius projektų ir iniciatyvų, kurie atspindėtų konkrečias mokymosi ir švietimo veiklas, suteikusias konkrečiam žmogui konkrečias gyvenimo ar profesijos pokyčių galimybes arba parodžiusias mokymosi patrauklumą, pristatymus.

Mokymosi savaitės idėja ir kiti dokumentai pateikiame žemiau

Kvietimas į 2017 m. suaugusiųjų mokymosi savaitę
Savaitės dalyvio registracijos forma ir koordinatorių sąrašas
LSŠA 25 –čio andragogo vardo suteikimo nuostatai
Kvietimas teikti projektus

Sep 18, 2017 | Posted by in Naujienos | Comments Off
Premium Wordpress Themes by UFO Themes