2020 metų suaugusiųjų mokymosi savaitės ŠAUNIAUSIEJI!

Viskas gyvenime ir visuomenėje vyksta daug sėkmingiau, kai yra pavyzdžių, į kuriuos galima lygiuotis. Kiekvienais metais per suaugusiųjų mokymosi savaitę ieškome andragogų ir bendruomenių, savo žinias, jėgas ir kūrybiškumą dovanojančių kitiems – jų mokiniams. Šių metų suaugusiųjų mokymosi savaitės atidaryme taip pat turėjome kuo pasidžiaugti!

Metų andragogo vardui buvo nominuotos trys andragogės: Jolanta Čeponaitė, Vilniaus „Varpo“ suaugusiųjų gimnazijos direktorė, LSŠA Vilniaus skyriaus koordinatorė; Audronė Vizbarienė, Kauno kolegijos dėstytoja; Asta Sieliūnienė, Visagino TAU direktorė.

Projektų konkursui „Kartu mes galim!“ buvo pateikti septyni projektai.

moteris_su_karuna

Kviečiame susipažinti su metų ŠAUNIAUSIAIS!

2020 m. Metų andragogė – Jolanta Čeponaitė, Vilniaus „Varpo“ suaugusiųjų gimnazijos direktorė, LSŠA Vilniaus skyriaus koordinatorė.
Iš konkurso komisijos protokolo: „Už ilgametį, aktyvų dalyvavimą neformaliojo suaugusiųjų švietimo veikloje, dalijimąsi savo sukaupta patirtimi, už bendruomenių telkimą mokymuisi!“

2020_metu_andragoge_Jolanta

Neeilinių metų – neeilinis apdovanojimas!
LSŠA prezidentės sprendimu Arūnas Bėkšta skelbiamas Išmaniausiu karantino andragogu už greičiausią ir išmaniausią reakciją telkiant andragogus mokymuisi virtualioje erdvėje.

2020_ismaniausias_karantino_andragogas_Arunas

Projektų konkurso „Kartu mes galim!” nugalėtojas

lietaus_vaikai_asociacija

Alytaus m. pedagoginė psichologinė tarnyba ir Alytaus autizmo asociacija „Lietaus vaikai“ už veiklą „Mokomės ir mokome kitaip apie tai, kas nepatogu”
Iš projektų konkurso komisijos protokolo: „Projektas nuoseklus, sprendžia ne tik autizmo problematiką, bet apima ir platesnius emapatijos, tolerancijos ir bendradarbiavimo visuomenėje klausimus. Platus bendradarbiaujančių dalyvių spektras, bendruomenės įtrauktis. Į ateitį nukreipta vertybiškai orientuotų jaunų žmonių veikla. Puikus, lakoniškas projekto pristatymas“.

Projektų konkurso diplomai už labiausiai konkurso kriterijus atitinkančias veiklas ir iniciatyvas

Soros_international_HouseSoros International House už projektą „Senjorai savanoriai migrantų integracijai“
Iš projektų konkurso komisijos protokolo: „Projekte labai išsamiai pateikta, kaip senjorai ir neformaliojo suaugusiųjų švietimo atstovai gali padėti integruotis į Lietuvą atvykstantiems imigrantams. Projekto veiklų aprašymas ir pateikta vaizdinė medžiaga įrodo, kad projekto vykdytojai tikslą pasiekė“.

siauliu_raj_svietimo_pagalbos_tarnyba

Šiaulių r. švietimo pagalbos tarnyba už inovatyvios arbatinės „Ateik. Sužinok. Išmok!“ veiklos pristatymą.
Iš projektų konkurso komisijos protokolo: „Šioje veikloje pristatyta iniciatyva, kaip telkti vyresnio amžiaus žmones bendrai veiklai netradicinėje aplinkoje ir netradiciniu būdu“.

Vilniaus_varpo_suaugusiuju_gimnazija

Vilniaus „Varpo“ suaugusiųjų gimnazija už projektą „Varpas“
Iš projektų konkurso komisijos protokolo: „Bendruomenės telkimo pavyzdys, netradicinis pristatymas – iliustruotai, įdomiai, patraukliai. Matoma, kad laikas praleistas kartu – prasmingas, dalyviai projekto metu atskleidė savo kūrybiškumą, saviraiškos galias“.

Padėkos už dalyvavimą

Sakiu_Treciojo_amziaus_universitetas

Šakių Trečiojo amžiaus universitetui už Šakių TAU veiklos pristatymą (interviu su Šakių TAU dekanėmis).

Vilniaus_suaugusiuju_mokymo_centras

Vilniaus suaugusiųjų mokymo centrui už projektą „MENASišNAMŲ“

Joniskio_raj_svietimo_centras

Joniškio rajono švietimo centrui už Joniškio TAU veiklos pristatymą.

Nov 24, 2020 | Posted by in Naujienos | Comments Off
Premium Wordpress Themes by UFO Themes